English
Back to Main Page

Go Hotel Ansgar

Welcome to our 3-star city hotel!
Go Hotel Ansgar is a centrally located hotel in Copenhagen, with an impressive and historical building from the 1880’s.
The hotel offers 83 modern rooms including high speed fiber wi-fi, flatscreen TV, work desk,
wardrobe and bathroom with shower, blow dryer and underfloor
heating.

Here you can choose from single-, double-, family rooms and more.
Our reception is open 24/7. If you have any questions regarding events, guided tours,
attractions, shopping or restaurants we are here to assist you.

Welcome!

Centrally located

Breakfast from 6:30 AM

15 minutes

Parking spaces

Free fiber WiFi

Late check out

Go Hotel Ansgar byder velkommen i centrum af København

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.

Hotellets 83 moderne indrettede værelser er opført i skandinavisk stil og i den lækre gårdhave i tilknytning til hotellet, nyder gæsterne deres morgenmad eller et glas fra baren i de lune aftner. Som gæst på hotellet kan man desuden altid føle sig sikker og i gode hænder med 24 timers bemanding i receptionen.

Unik placering

Go Hotel Ansgar har til huse i en imponerende bygning fra 1880érne og er centralt beliggende i en stille ensrettet gade. Dette hyggelige hotel ligger blot 3 minutters gang fra Hovedbanegården, DGI-Svømmehallen, tæt på Strøget, Tivoli, og det trendy ”kødbyen” kvarter. Uden for hotellets hoveddør er et væld af muligheder, der byder på en fremragende blanding af butikker, restauranter, natteliv og kulturelle seværdigheder.

Faciliteter
Gæster på hotellet kan benytte den gratis wifi så dagens arbejde kan klares. Fra hotellets reception, er det muligt købe drikkevarer, friskmalet kaffe, leje cykler, eller købe vasketid til vaskerummet.

Book i dag – optimalt for dem som vil have en skøn overnatning midt i centrum

Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30. For at få et overblik over værelserne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til overnatning i København.

Luca Celii

I sojourned there for five days. The structure is very convenient as it’s located near the station, the city center and all the most important places. The staff is very kind and helpful, the costs are…

8/31/2022 8:24:24 PM
Per Milling

Hotel Ansgar er placeret meget centralt og tæt på metro og Tivoli. Værelserne er rene og der er fint plads på badeværelset. Personalet er helt fantastisk hjælpende og morgenmaden er super god. Jeg…

9/15/2022 1:09:25 PM
Mik Del Mar

(Translated by Google) Clean, comfortable rooms and exceptional staff. Located in the station area that has improved much in recent years compared to the past, they also rent bicycles to experience th…

8/10/2022 7:34:08 AM
ZD ZD

(Translated by Google) Perfect for several nights :D (Original) Parfait pour plusieurs nuits :D

7/15/2022 7:40:25 AM