Online booking

Firmakunder får fast aftale om overnatning via hotelaftaler
Hos Go Hotels får du som firma mulighed for at indgå en firmaaftale. Denne rummer en overnatningspakke, så du og dine kollegaer, som måske kommer langvejs fra, har de formelle omstændigheder på det rene. Værelserne er topmoderne, velindrettede og giver derfor rigtig god valuta for pengene. Vores placeringer er også ekstremt attraktive, da vi er tæt på centrum og lufthavnen. Det er tilmed nemt at bruge den offentlige transport, hvis ikke i selv sørger for kørselslejligheden. Der er mulighed for at tage tog, metro eller bus et stenkast fra alle vores hoteller.

 

Forplejning i lange baner
På alle hotellerne kan du som gæst få den perfekte start på dagen, med et lækkert udvalg fra vores morgenmadsbuffet.

Go Hotel Copenhagen finder du nærliggende restauranter i byen, du kan også tage toget til Københavns Lufthavn eller centrum for flere valgmuligheder. 

Go Hotel City på Amager, Go Hotel Saga ved Tivoli og Go Hotel Ansgar på Vesterbro har du som gæst mulighed for at spise i nogle af de lækre restauranter i nærområdet hvor du finder flere gode spisesteder, f.eks. Istedgade, Kødbyen, Amager Strandvej, Amagerbrogade, eller Fields kan med rette besøges.

Go Hotel Herlev befinder sig vest for København, og her kan du nyde det hyggelige lokalmiljø eller nemt finde ind til byens tilbud. Go Hotel Østerport er i særklasse, da du her bor tæt på det pulserende Østerbro og kun er en kort togtur fra centrum.

 

Optimale faciliteter, tekniske ressourcer og vilkår
Vi tilbyder rammerne for både formelle såvel som mere uformelle firmamøder og firmaaftaler.

Go Hotel Copenhagen - starter fra 449 DKK og inkluderer fri parkering.

Go Hotel City - starter fra 499 DKK og inkluderer fri parkering.

Go Hotel Saga – mulighed for 15% rabat på dagens pris og 25% rabat på P-hus.

Go Hotel Ansgar - starter fra 530 DKK og 25% rabat på P-hus.

Go Hotel Herlev – starter fra 999 DKK og inkluderer fri parkering.

Go Hotel Østerport – starter fra 699 DKK.

 

Vi har moderne faciliteter og splinternye mødelokaler på Go Hotel Copenhagen, Go Hotel City Amager og Go Hotel Østerport med plads til 25-30 gæster. Disse lokaler kan både lejes til korte og længerevarende møder. Skal du holde konfirmation, reception eller en mærkedag har begge hoteller rammerne til en dejlig dag og aften. Det samme gælder Go Hotel Herlev, der har flere velegnede selskabslokaler. På værelserne, i mødelokalet og på hotellerne generelt er der gratis highspeed fiber WiFi, som sikrer at I konstant er online. Når du booker en mødepakke, er forplejning og AV-udstyr naturligvis med i aftalen. Det eneste du skal tage stilling til, er derfor, hvornår og hvor længe du vil låne lokalet.

Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar har du muligheden at leje en mindre lokale for dit møde, hvor du får forfriskninger som kaffe, te, juice og frugt.

 

Ring og bestil i dag
Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30.
For at få et overblik over værelserne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com.
Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til firmaaftaler i København.
Du kan også sende en forespørgsel via vores formular på ovenstående hjemmeside.

Send forespørgsel

Del: