Online booking

Moderne hoteller for alle typer af grupper

Go Hotels er ideelt for dig, der rejser i grupper. Vi er den rejsendes foretrukne mødested, fordi vi er tæt på både bus, tog, motorvej, lufthavn og by. Vores hoteller er moderne, lækre budget hoteller og et centralt placeret 3-stjernet hotel der alle skaber value for money. Vi har hoteller der tilbyder mange former for ophold og kampagner, og tilbyder hele oplevelse pakken.

Hos os på Go Hotels i København har du muligheden for at booke gruppeværelser med stor fleksibilitet. Uanset type og gruppestørrelse har vi mange års erfaring, og du kan trygt lade os imødekomme de gruppeforespørgsler I måtte have. Vi er her for at hjælpe dig, og sikre at logistikken forløber planmæssigt og at alt er på plads ved ankomst. Gruppelister og værelsenøgler være klar till udlevering når i tjekket ind, så tiden kan bruges effektivt. Vores reception står til din rådighed døgnet rundt.

For mere information om hvad vores hoteller tilbyder af forskellige gruppeløsninger, kontakt os via vores gruppe forespørgsels formular, eller kontakt det enkelt hotel på 32 52 00 30.

Priser fra
449 DKK

Go Hotel Copenhagen

Go Hotel Copenhagen er et ideelt sted at overnatte, når du rejser som gruppe. Hvad enten du er på studietur eller på forretningsrejse er du som kunde kun få kilometer væk fra Københavns Centrum og lufthavnen.

Priser fra
499 DKK

Go Hotel City

Go Hotel City er med sin placering centralt i København S, tæt på Amager strandpark, Metro og city, et godt udgangspunkt for grupper som vil udforske centrum af København og som samtidig kan opleve de mange muligheder stranden giver.

Priser fra
450 DKK

Go Hotel Saga

Hos Go Hotel Saga får du altid en venlig service, hvor personalet er klar til at hjælpe med gæsternes spørgsmål og komme med gode forslag til byens seværdigheder. På Go Hotel Saga, er der mange forskellige slags værelsestyper, alt fra enkeltværelser, dobbelt værelser og flersengs værelser til store familier eller grupper. Her tilbydes værelser med privat badeværelse eller bad og toilet på gangen. Go Hotel Saga er hotellet for dem der ønsker ”value for money”.

Priser fra
530 DKK

Go Hotel Ansgar

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.