Online booking

Moderne lufthavnshotel med parkering i København


Skal du på ferie, og vil du gerne have en komfortabel overnatning tæt ved Kastrup Lufthavn, hvor du ligeledes har mulighed for at parkere din bil under hele din rejse? Hos GO HOTEL COPENHAGEN tilbyder vi overnatningsmuligheder i vores 219 velindrettede værelser, som byder på masser af komfort og en tilrettet hotelløsning for rejsende gæster, som skal videre i lufthavnen.

Vores hotel ligger på Gemmas Allé 203 i Kastrup, hvorfra der blot er fem minutters rejsetid til lufthavnen. Det gør vores hotel til en oplagt mulighed for rejsende, som ønsker en behagelig nattesøvn samt en indbydende morgenmadsbuffet, inden turen går videre.

Hotel med lufthavnsparkering nær Kastrup Lufthavn
Som noget særligt tilbyder vi hos GO HOTEL COPENHAGEN nem og billig lufthavnsparkering for vores gæster. Du har altså mulighed for at parkere bilen ved vores hotel, hvor du med ro i maven kan efterlade den under hele din ferie. Priserne på vores lufthavnsparkering er lave, og du kan endvidere spare flere penge ved at samle din overnatning, morgenmad og lufthavnsparkering i vores pakkeløsning. Følgende muligheder og priser er gældende:


• Dags-parkering - 75 kr. pr. dag
• Uge-parkering - 350 kr. pr. påbegyndt uge
• Stay&Fly-pakken: Overnatning for to + morgenmad for to + én uges lufthavnsparkering - 799 kr.

Vores servicemindede personale hjælper gerne med at finde en taxa, offentlig transport eller andet, som kan fragte dig og din bagage til lufthavnen fra hotellet samt tilbage igen.

Ring og bestil et værelse med parkering i dag
Vil du høre nærmere om dine muligheder for overnatning samt parkering på vores hotel mellem det centrale København og Kastrup Lufthavn, er du velkommen til at ringe på telefon +45 32 52 00 30. Vi tilbyder værelser af mange størrelser, og du kan uden tvivl finde en overnatningsmulighed hos os, der imødekommer dine ønsker. Vi ser frem til at tage imod dig på GO HOTEL COPENHAGEN.

Send forespørgsel

Del: