Online booking

Hotellejligheder i København

Go Hotels-hoteller er din genvej til moderne, prisvenlig overnatning i København Centrum og ved Kastrup Lufthavn. Hos Go Hotels har vi haft en ambition om at skabe hoteller på flere, attraktive adresser i hovedstaden, så familier, par og solorejsende kan finde billig overnatning uden at gå på kompromis med tilgængelighed. Vi prioriterer komfort, belejlighed og ikke mindst service på tværs af vores fire destinationer, og I er derfor sikret nyindrettet hotelværelser, fantastiske lokationer og døgnåbne receptioner med et serviceorienteret personale. Dertil råder vi over 10 hotellejligheder, der er velegnede til jer, der planlægger et langtidsophold. I dette indlæg kan du læse mere om vores hoteller og hotellejligheder.

 

Billig Hotellejlighed i København – Spar op til 45% på dit ophold

Hvis I planlægger i langtidsophold og gerne vil befinde jer i København Centrum under jeres besøg, så er vores hotellejligheder i København på Go Hotel City det perfekte match til jer. Go Hotels skal altid være en prisvenlig og praktisk overnatningsmulighed for alle typer af besøgende, og derfor tilbyder vi rabat på jeres bestilling, når I booker en hotellejlighed over flere nætter. Det er jeres garanti for, at I fortsat får en konkurrencedygtig pris på overnatning i København Centrum. Helt specifikt tilbyder vi op til 35% rabat på jeres ophold, når I booker en hotellejlighed i 7 nætter, og hele 45% rabat, når I booker et langtidsophold i mere end 14 nætter, på Go Hotel City.

Hovedstaden kan være en dyr fornøjelse, og derfor er det vigtigt for os, at I får mulighed for billig overnatning, så I kan skabe rum i budgettet til alle de oplevelser, I ønsker at have i København.

 

Langtidsophold i København

Vores hotellejligheder egner sig både til par, solorejsende og familier, der er på langtidsophold i København. Vores hotellejligheder kommer med et privat kitchennette, der gør det muligt for jer selv at tilberede mad under jeres ophold, og derudover får I også alle de klassiske faciliteter fra hotelværelset som fx wi-fi, garderobe, skrivebord, gulvvarme og så videre. Det er med andre ord et oplagt valg for jer, der ønsker overnatning i København over en længere periode og med plads til familien, som samtidig ikke sprænger budgettet.

 

Hotellejligheder med rengøring og fuld service

Når I booker en hotellejlighed på Go Hotel City, i København, får I naturligvis det samme serviceniveau med, som hvis I bookede et af vores hotelværelser. Det betyder derfor, at I får adgang til en døgnbemandet reception, kyndig service og ikke mindst rengøring under og efter jeres besøg. Alle vores overnatningstilbud i København er altså dækket af det samme serviceniveau, så man uanset lokation og opholdslængde ved, hvad man får, når man vælger Go Hotels i København.

 

Overnatning på Amager

Vores hotellejligheder i København befinder sig nærmere bestemt på skønne Amager. Amager er en stor del af hovedstadens charme og pulserende kulturliv, og I vil med vores hotellejligheder være tæt på både Amager Strandpark, Den Blå Planet, Islands Brygge, Royal Arena og meget mere. Alle vores hotellejligheder er nyindrettet og har moderne planløsninger, der gør det let for både par, familier og solorejsende at finde sig godt til rette efter en lang dag i den skønne hovedstad.

 

Har du brug for mere information?

Har du spørgsmål til dit ophold, vores morgenmadsbuffet eller dine muligheder for at få mest ud af dine dage i København, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 32 52 00 30 (tast 2) eller mail: city@go-hotel.com. Vores servicemindede personale står klar med gode tips og tricks, så du får en rigtig god tur. Vi glæder os meget til at tage imod dig.

Send forespørgsel

Del: