Online booking

Priser fra
449 DKK

Go Hotel Copenhagen

Et billigt lufthavnshotel i Kastrup hvor du som kunde for ´value for money´. Uanset om du er forretningsrejsende, studerende eller rejser sammen i alskens grupper, er vores hotel leveringsdygtigt. Vi har moderne faciliteter, et serviceminded personale og en central beliggenhed i krydslinjen mellem lufthavnen og København Centrum. Du har gode muligheder for transport til og fra hotellet, da busser og toge kører jævnligt fra området. Vi er derfor et attraktivt stop for den, som enten mangler akutte overnatningsmuligheder, de mere koordinerede weekendture eller firmaaftaler.

Priser fra
499 DKK

Go Hotel City

Go Hotel City åbnede for ankomster juni 2020. På Nyopførte GO HOTEL CITY møder du som kunde et moderne city hotel tæt på Københavns centrum. Uanset om du er forretningsrejsende, studerende eller rejser sammen i alskens grupper, er vores hotel leveringsdygtigt. Vi har moderne faciliteter, med et serviceminded personale og en central beliggenhed 250 meter fra Amager Strandpark. Du har gode muligheder for transport til og fra hotellet, da Lergravsparkens Metro blot er 500 meter fra hotellet. Vi er derfor et attraktivt stop for den, som enten mangler nem adgang til overnatningsmuligheder og de mere koordinerede weekendture eller firmaaftaler.

Priser fra
450 DKK

Go Hotel Saga

Hos Go Hotel Saga får du altid en venlig service, hvor personalet er klar til at hjælpe med gæsternes spørgsmål og komme med gode forslag til byens seværdigheder. På Go Hotel Saga, er der mange forskellige slags værelsestyper, fra enkeltværelser, dobbelt og flersengs værelser til den store familie eller grupper. Her tilbydes værelser med og uden bad, for dem som ønsker en ”value for money” overnatning.

Priser fra
530 DKK

Go Hotel Ansgar

Hvad enten du er i København som turist eller i forretningsrejse, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.

Priser fra
699 DKK

Go Hotel Herlev

Go Hotel Herlev, der tidligere hed Herlev Kro & Hotel, er Go Hotels' nyeste skud på stammen. Vi har istandsat værelserne fra øverst til nederst, så vi nu kan tilbyde endnu mere komfort og forkælelse til vores gæster. Hotellet har 56 værelser, der er indrettet med moderne og nordisk enkelhed.

Priser fra
699 DKK

Go Hotel Østerport

Go Hotel Østerport er et ikonisk Østerbro-vartegn, der blev bygget i modernismens guldalder, og er blevet omhyggeligt restaureret og omdannet til et moderne hotel. Vores hotel er levende med originale detaljer og tilbyder gæsterne hyggelige omgivelser. Vi ser frem til at byde dig velkommen.