Go Hotel Ansgar

Velkommen til et moderne 3-stjernet city hotel!

Go Hotel Ansgar er et centralt beliggende hotel i København med imponerende bygning fra 1880érne. Hotellet tilbyder 83 moderne indrettede værelser med adgang til highspeed fiber WiFi, fladskærms TV, arbejdsbord, garderobe, el-keddel og mini køleskab samt et badeværelse med bruser og hårtørrer. Hos os kan du vælge at booke alt fra enkeltværelser, dobbeltværelser til trepersoners- og familieværelser. Vi har selvfølgelig også en god og lækker morgenmadsbuffet der serveres, hverdage kl. 06.30- 10.30 og hver weekend mellem kl. 07.00- 11.00.

Vores reception er døgnbemandet og vi hjælper dig gerne med spørgsmål om seværdigheder, oplevelser, shopping & restauranter. Velkommen til!

Centralt beliggende

Morgenmad fra kl. 06:30

15 minutter

P-hus

Gratis highspeed WiFi

Sen check ud

Det historiske Hotel Ansgar midt på Vesterbro

Blandt Go Hotels centrale placeringer i København, finder du det historiske Hotel Ansgar – et moderne, 3-stjernet city hotel på Vesterbro, beliggende på Colbjørnsensgade, i en ældre bygning opført i 1880’erne. Vesterbro er et af Københavns hippeste områder, der igennem århundreder har været en inspiration for forfattere, kunstnere, kokke og entreprenører.

I dag er Vesterbro en attraktiv bydel for både lokale og turister, der ønsker at mærke en gammel bydels charme og samtidigt befinde sig klos op ad Københavns Hovedbanegård, Vega, Tivoli og ikke mindst Kødbyen. Go Hotels Hotel Ansgar på Vesterbro er derfor det perfekte hotel for dig, der ønsker billig overnatning, kompetent service og billig parkering i et moderne og historisk hotel midt på Vesterbro.

Go Hotel Ansgar byder velkommen i centrum af København

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.

Hotellets 83 moderne indrettede værelser er opført i skandinavisk stil og i den lækre gårdhave i tilknytning til hotellet, nyder gæsterne deres morgenmad eller et glas fra baren i de lune aftner. Som gæst på hotellet kan man desuden altid føle sig sikker og i gode hænder med 24 timers bemanding i receptionen.

Unik placering

Go Hotel Ansgar har til huse i en imponerende bygning fra 1880érne og er centralt beliggende i en stille ensrettet gade. Dette hyggelige hotel ligger blot 3 minutters gang fra Hovedbanegården, DGI-Svømmehallen, tæt på Strøget, Tivoli, og det trendy ”kødbyen” kvarter. Uden for hotellets hoveddør er et væld af muligheder, der byder på en fremragende blanding af butikker, restauranter, natteliv og kulturelle seværdigheder.

 

Faciliteter
Gæster på hotellet kan benytte den gratis wifi så dagens arbejde kan klares. Fra hotellets reception, er det muligt købe drikkevarer, friskmalet kaffe, leje cykler, eller købe vasketid til vaskerummet.

Book i dag – optimalt for dem som vil have en skøn overnatning midt i centrum

Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30. For at få et overblik over værelserne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til overnatning i København.

Overnat i hjertet af København

Når du besøger Hotel Ansgar på Vesterbro, finder du et hav af Københavns bedste restauranter, barer og mest karakteristiske seværdigheder lige i baghaven. Hotel Ansgar er derudover blot 15 minutter væk fra Københavns Lufthavn, og der er mulighed for parkering i nærliggende p-huse, hvor du får 25% rabat på parkering, når du booker hos Go-hotels. Vores reception er døgnbemandet, og vi sætter en dyd i at have servicemindede medarbejdere, der kender Vesterbro indgående, så de kan hjælpe jer med at planlægge jeres besøg på tværs af Vesterbros lokale perler og store trækplastre.

 

Inspiration til de bedste aktiviteter på Vesterbro 

Hos Hotel Ansgar på Vesterbro har vi haft fornøjelsen af mange, glade overnattende gæster gennem årene, og vi har her samlet nogen af vores bedste anbefalinger til både solo-rejsende, familier og par, der gerne vil opleve Vesterbro. Kødbyen er et af de helt store trækplastre på Vesterbro, og faktisk er Kødbyen inddelt i tre: Den Hvide Kødby, Den Grønne Kødby og Den Brune Kødby. I Den Brune Kødby finder du bl.a. kulturstedet, Øksnehallen, mens du i Den Grønne Kødby finder et fantastisk marked med mad, musik og lækre drikkevarer, og i Den Grønne Kødby fantastiske spisesteder i et gammelt, dansk industrianlæg. Er du til pulserende byliv er Kødbyen derfor et must see, når du besøger Hotel Ansgar på Vesterbro.

 

Billig overnatning på Vesterbro - kompromisløs komfort

Hotel Ansgar har indvendigt undergået en stor renovation, så hotellet i dag tilgodeser behovene fra moderne tiders rejsende gæster. Den historiske bygning fra 1880’erne er dog holdt tro med dens oprindelige stand, da den imponerende bygningskonstruktion naturligvis skal forblive en del af bybilledet på Vesterbro. Hotel Ansgar på Vesterbro indeholder 83 moderne indrettet værelser, hvor der er adgang til alle nødvendige remedier: fx highspeed Wi-Fi, TV, arbejdsbord, garderobe, loungeområde, stor gårdhave og nyrenoverede badeværelser. Du kan overnatte på vores hotel på Vesterbro, hvorfra du kan stå op til en lækker, indbydende morgenbuffet helt frem til kl. 11 i weekenden. Hotel Ansgar har også egen gårdhave. Gårdhaven er et perfekt sted at nyde sin morgenkaffe eller læse avisen i ro og mag. Gårdhaven tilbyder en oase af fred og ro i midten af den pulserende by.

Hos Go Hotels har vi bestræbt os på at skabe en billig overnatningsmulighed for solo-rejsende, familier og par, der ikke vil gå på kompromis med komforten og placeringen, når de besøger hovedstaden – det er Hotel Ansgar på Vesterbro et perfekt eksempel på.

Levent ŞIK

The location of the hotel is perfect. Walking distance to the central train station, metro station, major touristic areas, museums. Most importantly, it has fast check-in and check-out, clean and us…

30-01-2023 19:26:03
Per Milling

(Translated by Google) Hotel Ansgar is located very centrally and close to the metro and Tivoli. The rooms are clean and there is plenty of space in the bathroom. The staff are fantastically helpful…

15-09-2022 13:09:25
Pia Allert

(Translated by Google) Very cosy, nice hotel in close proximity to the train station and the slaughterhouse area with lovely bars and restaurants. Several bars and restaurants nearby. The hotel rents…

10-09-2022 14:43:39
Stardust84

(Translated by Google) Very close to Copenhagen Central Station and surrounding restaurants. Beautiful cozy rooms for a business trip or weekend trip just right! (Original) Sehr nahe zum Hauptbahnhof…

11-01-2023 19:41:45