Go Hotel Ansgar byder velkommen i centrum af København
Midt i hjertet af det pulserende Vesterbro, byder Go Hotel Ansgar på overnatning til dem som foretrækker at bo i centrum af København.

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.

Hotellets 83 moderne indrettede værelser er opført i skandinavisk stil og i den lækre gårdhave i tilknytning til hotellet, nyder gæsterne deres morgenmad eller et glas fra baren i de lune aftner. Som gæst på hotellet kan man desuden altid føle sig sikker og i gode hænder med 24 timers bemanding i receptionen.

Unik placering
Go Hotel Ansgar har til huse i en imponerende bygning fra 1880érne og er centralt beliggende i en stille ensrettet gade. Dette hyggelige hotel ligger blot 3 minutters gang fra Hovedbanegården, DGI-Svømmehallen, tæt på Strøget, Tivoli, og det trendy ”kødbyen” kvarter. Uden for hotellets hoveddør er et væld af muligheder, der byder på en fremragende blanding af butikker, restauranter, natteliv og kulturelle seværdigheder.


Book din overnatning allerede i dag
Er der behov for svar på yderligere spørgsmål eller flere informationer i forbindelse med bookning af overnatning, kan du ringe til tlf.: 32 52 00 30 eller besøge hjemmesiden: go-hotel.com. På hjemmesiden finder du tilmed en forespørgselsformular, hvis dette skulle blive nødvendigt. Alternativt kan du sende en mail til følgende mailadresse: booking@ansgarhotel.dk.

Information

Tjek ind/Tjek ud

Du kan tjekke ind kl. 14.00 Tjek ud er kl. 11.00 om formiddagen.

Lufthavnen

Fra København Hovedbanegård tager det kun 13 min. Til Københavns lufthavn med regionaltoget. Togene kører døgnet rundt, men hvis du har meget bagage kan vi altid bestille en taxa til dig fra receptionen. Prisen til lufthavnen er ca 360 kr med taxa.

Københavns centrum

Både Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar er beliggende i centrum af København, med kun 150 meters gåaftsand til København Hovedbanegård (togstationen).

Bank/ATM

Ligger på Københavns hovedbanegård 100 m. fra hotellet

Bar

Vi tilbyder et varieret salg af drikkevarer og snacks 24 timer i døgnet i reception.

Cykler

Cykler kan lejes i receptionen for et dagligt gebyr. Husk, at du altid kan tage cyklen med i toget.

Firma Aftale

Kontakt hotellet for mere information.

Morgenmad

Nyd vores sunde morgenmad for kun 119 kr

Hverdage: 06:30 – 10:30

Weekend + helligdage: 07:00 – 11:00

Facebook

Følg os på Facebook!

Vi holder dig opdateret med specielle tilbud og konkurrencer.

Rygning

Rygning på værelset medfører et gebyr på 2.000 kr. som skal betales i receptionen med det samme.

Vaskeri

Hotellet tilbyder vaske & rense service mod betaling, bestilles i reception. Alternativt henviser vi til Go Hotel Saga hvor der findes selvbetjent vaskeri imod betaling for 65 kr.

Parkering

Vi arbejder sammen med P-hus og tilbyder 25% rabat, kontakt receptionen for udlevering af rabatkort og mere information (P-huset er Q-Park Vesterport).

Sen udtjekning

På forespørgsel.

Glemte sager

Kontakt receptionen.

Bagage opbevaring

Vi tilbyder bagage opbevaring på hotellet.

Kæledyr

Din hund er velkommen. Det koster et gebyr på 100 kr. pr. hund pr. nat.

Internet

Der er gratis highspeed fiber WiFi på alle værelser og i offentlige områder. Spørg venligst i receptionen for login information.

Grupper

Vi byder store som små grupper velkommen, kontakt os på booking@ansgarhotel.dk.

Restaurant

Der er i området mange spændende muligheder, vi anbefaler Frk. Barners Kælder, der serverer klassiske danske retter og smørrebrød.

Læger

Kontakt venligst receptionen for information.

Veksling af valuta

Pengeveksling fra EURO/USD/SEK/NOK til DKK er tilgængeligt i receptionen. 

Information om København

Vores team i receptionen står til rådighed for at besvare spørgsmål. Der kan også findes kort over byen og brochurer om aktiviteter og seværdigheder i København.

Reception

Receptionen er bemandet 24 timer I døgnet.

Transport

Taxaer kan bestilles i receptionen. Metro og Københavns Hovedbanegård ligger 75 meter fra hotellet, som giver en med forbindelse til Kgs. Nytorv, Nyhavn og Københavns Lufthavn.

Park og naturområder

Søndermarken og Frederiksberg Have ligger ca. 3 kom fra hotellet.

Strand med blåt flag

Amager strandpark med en dejlig strand ligger 8 km fra hotellet.

Havnebadet på Fisketorvet - 1,2 km 
Havnebadet på Islandsbrygge - 1,7km

Genbrug

For at genbruge papir, batterier, hård og blød plastic (PVC), aflever det venligt i receptionen.

Privatlivspolitik