Go Hotel City

Vil du opleve København fra et centralt beliggende hotel, hvor du kan nyde et ophold i moderne og yderst behagelige rammer?

Hos GO HOTEL CITY på Lergravsvej 53 i København S, kun 300 m fra Amager Strandpark, kan du nyde et komfortabelt hotelophold i centrum af København til en lav pris. Hotellet består af 130 enkelt- eller dobbeltværelser samt 10 Hotellejligheder, som er oplagte til langtidsophold. Hotellet er roligt, og du kommer uden tvivl til at nyde en behagelig nat, inden du skal på opdagelse i byen.

Også på dette hotel kan vi tilbyde leje af mødelokaler samt konferencer op til 30 personer med overnattende gæster. Vores servicemindede personale hjælper dig gerne med at få det meste ud af dine dage i København. Har du spørgsmål til byens seværdigheder, transportmuligheder eller noget helt tredje, er du velkommen til at spørge i vores døgnbemandede reception.

3 km til centrum

Morgenmad fra kl. 06

5 minutter

Mulighed for parkering

Gratis highspeed WiFi

Sen check ud

Go Hotel City

Nyt prisvenligt city hotel i København
På Nyopførte GO HOTEL CITY møder du som kunde et moderne city hotel tæt på Københavns centrum. Uanset om du er forretningsrejsende, studerende eller rejser sammen i alskens grupper, er vores hotel leveringsdygtigt. Vi har moderne faciliteter, med et serviceminded personale og en central beliggenhed 150 meter fra Amager Strandpark. Du har gode muligheder for transport til og fra hotellet, da Lergravsparkens Metro blot er 500 meter fra hotellet. Vi er derfor et attraktivt stop for den, som enten mangler nem adgang til overnatningsmuligheder og de mere koordinerede weekendture eller firmaaftaler.

Pris og kvalitet går hånd i hånd
Med en tag terrasse og flere værelser med havudsigt stræber vi efter at kunne tilbyde de bedst tænkelige rammer for en rolig overnatning og ophold. Af denne grund tilbyder vi både velindrettede værelser, hotel lejligheder samt bar i kombination med reception, en lækker morgenmadsrestaurant med udgang til terrasse med havudsigt.. Alle værelser og hotellejligheder er med lækker indrettet privat badeværelse; til familien, vennegruppen, parret eller den enlige overnatter.

Der er ydermere mulighed for at rykke dit næste møde, konference eller firmaaftale hen på hotellet, som tilbyder det nødvendige AV-udstyr, gratis og hurtigt WiFi i alle hotellets afdelinger, samt optimale lokalefaciliteter. Oven i det kommer muligheden for at købe mødepakker med forplejning til dit forestående møde.
Som gæst tilbyder vi en sund morgenmad hver morgen fra kl. 05:00, hvor der vil være et bredt udvalg af økologiske produkter. Dette kan købes til en fordelagtig pris og så er det værd at have in mente, at børn under 6 år spiser gratis.

Book din overnatning allerede i dag
Er der behov for svar på yderligere spørgsmål eller flere informationer i forbindelse med bookning af overnatning, kan du besøge hjemmesiden: go-hotel.com/go-hotel-city. På hjemmesiden finder du tilmed en forespørgselsformular til grupper eller firmaaftaler, hvis dette skulle blive nødvendigt. Alternativt kan du sende en mail til følgende mailadresse: contactcity@go-hotel.com
.

Ewald Steinz

(Translated by Google) Good breakfast Very good connection to public transport About 10 minutes to the subway Everything can be reached from there! Always my pleasure (Original) Gutes Frühstück Sehr…

20-08-2022 12:37:34
N L

(Translated by Google) Good clean hotel for little money (Original) Gutes sauberes Hotel für kleines Geld

01-10-2022 20:06:03
Mark Dissing

Very calm atmosphere, a good included breakfast. Restaurants, a nice beach and good bus connections not very far from the hotel.

11-07-2022 19:45:53
Michael B.

(Translated by Google) We had a larger room with a kitchenette for an extra charge...was great...Unfortunately, the shower works very badly...after you've showered, the bathroom is under water...so yo…

04-07-2022 18:31:22