Go Hotel City

Vil du opleve København fra et centralt beliggende hotel, hvor du kan nyde dit ophold i moderne og yderst behagelige rammer?

Hos Go Hotel City på Lergravsvej 53 i København S, kun 250 m fra Amager Strandpark, kan du nyde et komfortabelt hotelophold i København til en lav pris. Hotellet består af 130 enkelt-, dobbelt- eller twinværelser samt 10 hotellejligheder, som er oplagte til langtidsophold. Hotellet er roligt, og du kommer uden tvivl til at nyde en behagelig nat, inden du skal på opdagelse i byen.

Også på dette hotel kan vi tilbyde leje af mødelokaler samt konferencer op til 30 personer med overnattende gæster. Vores servicemindede personale hjælper dig gerne med at få det meste ud af dine dage i København. Har du spørgsmål til byens seværdigheder, transportmuligheder eller noget helt tredje, er du velkommen til at spørge i vores døgnbemandede reception.

3 km til centrum

Morgenmad fra kl. 06

5 minutter

Mulighed for parkering

Gratis highspeed WiFi

Sen check ud

Online Check in

Det er muligt at foretage et pre-check in online, så hvis I er taget direkte til koncertstedet og mest af alt drømmer om at lande i jeres seng efterfølgende, behøver i på vores hotel på Amager ikke bekymre jer om at bruge unødvendig tid ved skranken.

"Pre-check in" er en funktion, der giver dig mulighed for at udfylde dine information i forvejen, før du ankommer til hotellet. Når informationerne er udfyldt, skal du bare hente din nøgle ved receptionen inde på Go Hotel City, for at komme til værelset. Det bliver med andre ord ikke meget nemmere at overnatte på Amager, hvis I – ligesom os – vægter komfort, pris og fleksibilitet højt, når I overnatter på hotel.

Go Hotel City

Nyt prisvenligt city hotel i København
På Nyopførte GO HOTEL CITY møder du som kunde et moderne city hotel tæt på Københavns centrum. Uanset om du er forretningsrejsende, studerende eller rejser sammen i alskens grupper, er vores hotel leveringsdygtigt. Vi har moderne faciliteter, med et serviceminded personale og en central beliggenhed 150 meter fra Amager Strandpark. Du har gode muligheder for transport til og fra hotellet, da Lergravsparkens Metro blot er 500 meter fra hotellet. Vi er derfor et attraktivt stop for den, som enten mangler nem adgang til overnatningsmuligheder og de mere koordinerede weekendture eller firmaaftaler.

Pris og kvalitet går hånd i hånd
Med en tag terrasse og flere værelser med havudsigt stræber vi efter at kunne tilbyde de bedst tænkelige rammer for en rolig overnatning og ophold. Af denne grund tilbyder vi både velindrettede værelser, hotel lejligheder samt bar i kombination med reception, en lækker morgenmadsrestaurant med udgang til terrasse med havudsigt.. Alle værelser og hotellejligheder er med lækker indrettet privat badeværelse; til familien, vennegruppen, parret eller den enlige overnatter.

Der er ydermere mulighed for at rykke dit næste møde, konference eller firmaaftale hen på hotellet, som tilbyder det nødvendige AV-udstyr, gratis og hurtigt WiFi i alle hotellets afdelinger, samt optimale lokalefaciliteter. Oven i det kommer muligheden for at købe mødepakker med forplejning til dit forestående møde.
Som gæst tilbyder vi en sund morgenmad hver morgen fra kl. 05:00, hvor der vil være et bredt udvalg af økologiske produkter. Dette kan købes til en fordelagtig pris og så er det værd at have in mente, at børn under 6 år spiser gratis.

Book din overnatning allerede i dag
Er der behov for svar på yderligere spørgsmål eller flere informationer i forbindelse med bookning af overnatning, kan du besøge hjemmesiden: go-hotel.com/go-hotel-city. På hjemmesiden finder du tilmed en forespørgselsformular til grupper eller firmaaftaler, hvis dette skulle blive nødvendigt. Alternativt kan du sende en mail til følgende mailadresse: contactcity@go-hotel.com
.

Oplev underskønne Amager 

Go Hotel City er vores centrale hotel på vidunderlige Amager. Amager er en oplagt destination til storbyferien, da den skønne ø formår både at være sit helt eget sted og en væsentlig del af hele storbyens magi. Her får du med andre ord både mulighed for at opleve al den charme, som Amager indeholder, mens centrum fortsat befinder sig lige om hjørnet.

Amager kan bryste sig af Ørestads dragende arkitektur, det velkendte Islands Brygge og naturligvis Amager Strandpark ved Øresunds kystlinje. Her kan du tage børnene med til Den Blå Planet og opleve den mangfoldighed af liv, der befinder sig under havets overflade, eller du kan tage din partner under armen og tage et smut i Copenhagen Cable Park – en overset perle i bylivet, hvor man kan se (eller selv) prøve kræfter med vandski og nyde en øl eller kaffe ved solterrasserne.

Amager byder mildest talt på et væld af storbyskønne oplevelser og mærkværdige kroge, som du får let adgang til fra vores hotel på Amager.

Moderne og billigt hotel på Amager

Go Hotel City er dit centralt placerede hotel på Amager, hvor du kan få en billig overnatning i komfortable og moderne omgivelser. Vores hotel på Amager råder over hele 130 enkelt-, dobbelt- eller twinværelser og dertil 10 hotellejligheder til langtidsidsophold i København. I Go Hotel City's hotellejligheder er der et lille køkken, også kendt som en kitchenette. Kitchenetten har et lille køleskab, en mikrobølgeovn og en kedel til at lave te og kaffe. Dette giver dig mulighed for at lave din egen mad og have et lille, basalt køkken til rådighed under deres ophold.

Derudover vil du blive mødt af en reception med et serviceminded personale, der er tilgængelige 24 timer i døgnet, og som sætter stor pris på at hjælpe dig med at få det meste ud af dit ophold. Du kan derudover – baseret på ledigheden under dit ophold – forvente en billig parkeringsplads (eller mulighed for at leje en over en længere periode) samt mulighed for at mæske jer i vores forfriskende morgenmadsbuffet med et stort udvalg af økologiske råvarer. Vores hotel på Amager er indrettet med både en lounge, et barområde, og med en fantastisk tagterrasse, hvor I kan nyde eftermiddagssolen med et godt glas.

Overnat tæt på Royal Arena

Der er mange, der drager til storbyen for at nyde en koncert i særklasse i den velkendte Royal Arena. Derfor bestræber vi os på, at vi med vores Hotel på Amager kan være det naturlige valg for både indlandsrejsende og turister fra nær og fjern, der ønsker komfortabel overnatning nær Royal Arena.

Derfor kan du naturligvis – ligesom på vores andre Hoteller i København – få overnatninger til nogle af de billigste priser pr. nat i København, og være blot en kort metrotur fra geniale koncertoplevelser i Royal Arena, når du overnatter på vores hotel på Amager.

Få inspiration til de bedste Amager

Hos Go Hotels på Amager vil du altid blive mødt af kompetente og varme medarbejdere, der vil se det som en stor fornøjelse at hjælpe jer med at tilrettelægge den perfekte tur rundt på Amager og i København. Her vil du både kunne få indsigt i de lokales foretrukne seværdigheder på Amager samt anbefalinger, som tidligere gæster på Go Hotel City har lavet. Det kan være alt fra en tur til Reffen og opleve Copenhagen Street Food-marked, det unikke Christiania eller en tur til Kalvebod Fælled på Vestamager. Fælleden er et værdifuldt levested for al verdens dyr med et væld af aktiviteter ved det nærliggende naturcenter.

Laura Kelemen

Cozy just jumping up for a drink, especially in low season. Very helpful staff

13-05-2022 12:24:43
Robin Berger

Convenient to station and local shops ( kvikli) Rooms modern clean and well designed for a teeny space. I thought they were hygge and efficient. Surprise plus- magnifying mirror AND heated floors in…

24-02-2024 22:16:51
Taner Ali

Great place for the value. They offer parking for extra fee, still acceptable compared to parking fines ;)

05-12-2023 19:39:47
Marilena Santoliquido

(Translated by Google) The location of the hotel is excellent, the metro station is 8 minutes away on foot. The hotel has a wonderful view of the city, where you can see priceless sunrises and sunsets…

21-11-2023 18:46:36