Lækkert budget hotel i København S
Hos Go Hotel City møder du som kunde et nybygget moderne budget hotel. Uanset om du er forretningsrejsende, studerende eller rejser sammen i alskens grupper, er vores hotel leveringsdygtigt. Vi har moderne faciliteter, to lækre terrasser hvor du som gæst kan nyde en servering, et serviceminded personale og en central beliggenhed kun 300 m fra amager strandpark, tæt på lufthavnen og Københavns Centrum. Der er adgang med metro til og fra hotellet og vi er derfor et attraktivt stop for den, som enten mangler akutte overnatningsmuligheder, de mere koordinerede weekendture eller firmaaftaler.

Her er pris og kvalitet synlig
Vi går efter at kunne tilbyde de bedst tænkelige rammer for overnatning og ophold. Af denne grund tilbyder vi moderne indrettede værelser med privat badeværelse og hotellejligheder til langtidsophold. Vi tilbyder en stor del værelser med 2 enkeltsenge til de som rejser som venner, gruppe eller blot vil have sin egen seng. Der er ligeledes mulighed for at afholde dit næste møde eller konference på hotellet, her finder vores gæster alt det nødvendige AV-udstyr, gratis og hurtigt WiFi i alle hotellets afdelinger, samt optimale lokalefaciliteter. Oven i det kommer muligheden for at købe mødepakker med forplejning til dit forestående møde. Til firmaer tilbyder vi attraktive faste lave firmaaftaler, så man som firma kan opnå store besparelser på hotel overnatninger.

Hotellet er Green Key certificeret og har det Økologiske Spisemærke i bronze som giver udslag i en sund morgenmad, der serveres hver morgen fra kl. 05:00, hvor der vil være et bredt udvalg af økologiske produkter. Dette kan købes til en fordelagtig pris og så er det værd at have in mente, at børn under 6 år spiser gratis.

Book din overnatning allerede i dag
Er der behov for svar på yderligere spørgsmål eller flere informationer i forbindelse med bookning af overnatning, kan du ringe til tlf.: 32 52 00 30 eller besøge hjemmesiden: go-hotel.com. På hjemmesiden finder du ligeledes reservere værelser online og direkte eller sende din forespørgsel på møder eller firma aftaler. Alternativt kan du sende en mail til følgende mailadresse: city@go-hotel.com.

Information

Check ind/Check ud

Du kan checke ind fra kl. 14.00. Check ud senest kl. 11. Det er muligt at tilkøbe tidlig check ind eller sen check ud.

Lufthavnen

Fra Øresund metrostation kan du komme til Københavns Lufthavn på 6 minutter med metro.

Bank

Du finder en bank og pengeautomat i gåafstand beliggende på Amagerbrogade.

Bar

Vi tilbyder et udvalg af snacks og drinks i baren 24 timer i døgnet.

Strand

Den populære Amager Strandpark ligger blot 350 meter fra hotellet, med vandsports aktiviteter, rekreation, svømning og solbadning.

Cykeludlejning

Cykler kan lejes i receptionen mod et dagligt gebyr. Husk, at du altid kan tage cyklen med i metroen uden for myldretid til byens centrum. Book din cykel via receptionen.

Morgenmad

Nyd vores sunde morgenmad med et bredt udvalg af økologiske produkter hver morgen fra 06:00 til kun 109 DKK pr. Person. Børn under 6 år spiser gratis. Morgenmad serveres: Mandag-fredag 06:00 til 10:00 & lørdag - søndag 06:00 til 11:00

Centrum

Fra Øresund metrostation kan du nå Kgs. Nytorv via metro på kun 13 minutter.

Kredit kort & Betaling

Vi accepterer American Express, Mastercard, Visa. Betaling foretages altid inden check ind. Bemærk at vi forbeholder os retten til at tage et depositum af DKK 2.000 til garanti for opholdet.

Firma Aftale

Vi tilbyder faste priser fra 499,- DKK til virksomheder, inkl. gratis parkering. Kontakt city@go-hotel.com for at oprette en firmaaftale i dag.

Facebook

Følg os på Facebook!

Vi holder dig opdateret om særlige tilbud og nyheder.

Vasketøj

Ved hovedindgangen har vi et selvbetjeningsvaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. Pris fra 55 DKK.
Kontakt receptionen for mere information.

Bagage opbevaring

Vi tilbyder bagageopbevaring mod betaling. Nøgle kan afhentes i receptionen.

Rygning

Go Hotel City har en streng ikke-ryger politik i alle værelser og i alle offentlige områder.
Rygning på et værelse vil resultere i et gebyr på DKK 2.000,- der skal betales direkte i receptionen.

Go Hotel kort

Book dit værelse direkte via www.go-hotel.com, og vi markerer et felt pr. nat på dit Go Hotel-kort ved din check-in. Den 10. nat er gratis. Dette kort kan overføres.

Green Key & Det Økologiske Spisemærke

Vi arbejder for et bedre miljø! Vi har både Green Key certifikat og det Økologiske Spisemærke i bronze. Spisemærket betyder, at alt, hvad vi indkøber af både mad og drikkevarer, samlet er 30-60% økologisk.

Parkering

Der er et begrænset antal parkeringspladser af DKK 100,-/døgn når du overnatter på Go Hotel City. Parkering kan ikke forudbestilles og betales i receptionen ved ankomst. Derudover er der 3 timers fri parkering i området i perioden 8-18 og gratis parkering uden for dette tidsrum. Der er desuden ladestander til elbil på hotellets parkeringsplads.

Mistet ejendom

Kontakt vores team i receptionen som er bemandet 24 timer i døgnet.

Kæledyr

Dine kæledyr er velkomne mod et gebyr på DKK 100, - pr. kæledyr pr. nat.

Internet

Der er gratis WiFi i alle værelser og i fælles områder. Spørg i receptionen om loginoplysninger.

Restaurant

Prøv en dejlig gang tapas hos vores nabo Vinøs. Vinøs er en vinbar og vinhandel, hvor alle er velkommen. De har dejlig mad og vin, hvad end du er til økologisk, bio-, natur- eller helt almindelig dejlig, bæredygtig vin.

Ved siden af findes et lokalt åndehul med ugentlig fællesspisning og sociale arrangementer SANTspiseri. Deres altoverskyggende mål er at være det lokale samlingspunkt, hvor gæster kan sænke skuldrene, og så sætter de en ære i at kunne flere fornavne end vinetiketter. Derfor holder de åbent alle ugens syv dage.

På Amager Stranvej ligger Broders. En gourmet købmand, café & vinbar.
Kig forbi og nyd en tapas, sandwich, drink eller et glas vin, imens du nyder udsigten over Amager Strand. Eller kom og nyd godt af deres store udvalg af snacks og andre gourmetprodukter.

Kig endelig forbi disse dejlige steder og sig hej - viser du dit Go Hotel City nøglekort, så får du 10% på regningen.

Læger

Kontakt vores team i receptionen for yderligere information.

Penge veksling

Pengeveksling fra fremmed valuta til DKK er tilgængelig i receptionen. Vi tager et gebyr på 10% af det totale beløb.

Information om København

Receptionen er behjælpelig med information og forslag til sightseeing i København. Der er også bykort og brochurer om aktiviteter og seværdigheder i København på hotellet.

Reception

Receptionen er bemandet 24 timer i døgnet. Kontakte os gerne ved spørgsmål.

Transportere

Taxaer kan bestilles i receptionen, eller du kan ringe til det lokale taxafirma direkte på +45 3251 5151. Metro går ofte fra Øresund metrostation eller Lergravsvparken metrostation med forbindelse til Kgs. Nytorv og i forbindelse med Københavns Lufthavn (6 minutters kørsel).

Parker og naturområder

Amager strandpark med en dejlig strand ligger kun 300 m fra hotellet. Naturcenter Amager ligger 3,5 km fra hotellet.

Blå Flag Strand

Den nærmeste strand med blå flag er Vallensbæk Strand 18 km fra hotellet.

Genbrug

Kontakt endelig receptionen for sortering af papir, batterier, hård og blød plast (PVC).

Privatlivspolitik