Go Hotel Copenhagen

Er du på udkig efter et moderne og komfortabelt lufthavnshotel, hvor du kan nyde en rolig nat samt en inbydende morgenmadsbuffet? Hos Go Hotel Copenhagen kan du nyde en komfortabel og behagelig nat i en af hotellets 219 værelser. Hotellet ligger på Gemmas Allé 203 i Kastrup, tæt ved Københavns Lufthavn. Hos os har du mulighed for at booke værelser op til 8 personer.

Vi tilbyder alt fra enkeltværelser, dobbeltværelser, trepersoners værelser samt familieværelser. Hotellet indeholder også mødelokaler i flere størrelser hvor vi tilbyder tilrettede mødepakker, der inkluderer mad og forplejning, ligesom vi gerne faciliterer konferencer med overnatning. Til gæsterne tilbydes tidlig økologisk morgenmad fra klokken 05.00, så det er muligt at spise inden afrejse.

På Go Hotel Copenhagen har du mulighed for at parkere din bil gratis under dit ophold, baseret på ledighed. Her tilbydes også parkeringsmuligheder til 350 kr. for en uge eller 75 kr. pr. dag.

6 km til centrum

Morgenmad fra kl. 05

5 minutter

Gratis parkering

Gratis highspeed WiFi

Sen check ud

Copenhagen Go Hotel

Copenhagen Go Hotel er et moderne lufthavnshotel placeret tæt på Københavns centrum, og blot 5 minutter fra Københavns lufthavn.  Hos os får du en komfortabel overnatning til lave priser med gratis parkering samt nem og hurtig adgang til offentlig transport.

Vi tilbyder 219 moderne og velindrettede værelser med privat badeværelse. Vores værelser henvender sig til både forretningsrejsende, krydstogt- og feriegæster og er samtidig et attraktivt stop for individuelle rejsende som fx skal flyve fra Københavns Lufthavn. Vi har særligt indrettede familieværelser til familier med op til 3 børn og vi har desuden en hel etage indrettet til grupper, som fx skoleklasser eller idrætsforeninger, som kan dele toilet- og badefaciliteter. Vores dygtige personale hjælper gerne med gode råd og vejledning til aktiviteter i byen, sightseeing og udlejning af cykler, en service vi kan tilbyde vores hotelgæster på stedet.

Oplev vores fristende morgenmadsbuffet, som er kvalitetsstemplet af det økologiske spisemærke, i vores splinternye morgenmads restaurant med både inden- og udendørs siddepladser. Morgenbuffeten serveres fra kl. 05.00 til 10.00 hver dag. 

Receptionen er åben 24/7 og I vores hyggelige bar og lobby har vi et stort udvalg af lækre snacks, mad og drikkevarer. Her er du velkommen til at sidde med din bærbare computer i loungen og gøre brug af vores gratis highspeed fiber wifi.

Skal du afholde møde nær Københavns Lufthavn, er Copenhagen Go Hotel et oplagt valg. Hos os får du moderne faciliteter, samt gratis parkering. Vi tilbyder mulighed for afholdelse af korte møder, dags- og aftenmøder med forplejning eller blot ren lokaleleje for op til 30 personer.  

Når du overnatter på Copenhagen Go Hotel er du tæt på Tårnby station, Bella Center, Den Blå Planet og Royal Arena. Her får du gratis parkering, hurtig og nem adgang til lufthavnen, adgang til moderne mødefaciliteter, atmosfærefyldt lounge og bar, kvalitetssenge, moderne indrettede værelser, gratis highspeed fiber wifi, cykel udlejning, baggageopbevaring, vaskeri og der tilbydes bagage service til og fra lufthavnen.

Arijit Mallick

Nice

16-7-2022 10:26:26
stefan guth

Very nice spacious rooms and a great breakfast as well. Luggage lockers are small though.

26-7-2022 11:56:29
Liesbeth Simon

(Translated by Google) Good hotel .free parking there were 7 Dutch people there. (Original) Goed hotel .gratis parkeren er waren 7 Nederlanders daar.

01-8-2022 04:25:39
andrejs stabiņš

(Translated by Google) Very good place 🙂 (Original) Ļoti laba vieta🙂

10-7-2022 05:01:59