Go Hotel Copenhagen

Er du på udkig efter et moderne og komfortabelt lufthavnshotel, hvor du kan nyde en rolig nat samt en indbydende morgenmadsbuffet? Hos Go Hotel Copenhagen kan du nyde en komfortabel og behagelig nat i en af hotellets 219 værelser. Hotellet ligger på Gemmas Allé 203 i Kastrup, tæt ved Københavns Lufthavn. Hos os har du mulighed for at booke værelser op til 8 personer.

Vi tilbyder alt fra enkeltværelser, dobbeltværelser, trepersoners værelser samt familieværelser. Hotellet indeholder også mødelokaler i flere størrelser hvor vi tilbyder tilrettede mødepakker, der inkluderer mad og forplejning, ligesom vi gerne faciliterer konferencer med overnatning. Til gæsterne tilbydes tidlig økologisk morgenmad fra klokken 05.00, så det er muligt at spise inden afrejse.

På Go Hotel Copenhagen har du mulighed for at parkere din bil gratis under dit ophold baseret på ledighed. Her tilbydes også parkeringsmuligheder til 350 kr. for en uge eller 75 kr. pr. dag. Der er desuden ladestander til elbil på hotellets parkeringsplads.

6 km til centrum

Morgenmad fra kl. 05

5 minutter

Gratis parkering

Gratis highspeed WiFi

Sen check ud

Fleksibilitet og komfort i højsædet  

Blandt Go Hotels attraktive placeringer på tværs af København, finder du naturligvis også et lufthavnshotel, der er placeret i Tårnby nær Kastrup. Her vil du blive mødt af et moderne og roligt hotel, der rummer hele 219 værelser, og som ligger blot et stenkast fra Københavns Lufthavn.Der er i dag et utal af forretningsrejser, der helt naturligt må lægge vejen forbi den danske hovedstad, København. Derfor har vi etableret et lufthavnshotel nær Københavns Lufthavn, der har til formål at være en fleksibel, prisvenlig og komfortabel overnatningsløsning for gennemrejsende gæster. Her på siden kan du læse mere om parkerings- og transportmuligheder samt de mange fordele, du finder på vores lufthavnshotel i København.

 

Lufthavnshotel nær Kastrup 

Go Hotels lufthavnshotel har en central placering for rejsende, der benytter Københavns Lufthavn som transitsted, men som også ønsker at opleve noget af storbyens magi mellem dagens møder. Hvert 12. minut går der et tog direkte fra Københavns Lufthavn til vores lufthavnshotel nær Kastrup, din samlede rejsetid er blot 5 minutter. Lige så let er det at tage fra vores lufthavnshotel nær København direkte ind til centrum – 12 minutter med tog, og så befinder du dig midt på hovedbanegården med adgang til alle byens seværdigheder og lokale kaffekroge.

Copenhagen Go Hotel

Copenhagen Go Hotel er et moderne lufthavnshotel placeret tæt på Københavns centrum og blot 5 minutter fra Københavns lufthavn. Hos os får du en komfortabel overnatning til lave priser med gratis parkering samt nem og hurtig adgang til offentlig transport. Der er desuden ladestander til elbil på hotellets parkeringsplads.

Vi tilbyder 219 moderne og velindrettede værelser med privat badeværelse. Vores værelser henvender sig til både forretningsrejsende, krydstogt- og feriegæster og er samtidig et attraktivt stop for individuelle rejsende som fx skal flyve fra Københavns Lufthavn. Vi har særligt indrettede familieværelser til familier med op til 3 børn og vi har desuden en hel etage indrettet til grupper, som fx skoleklasser eller idrætsforeninger, som kan dele toilet- og badefaciliteter. Vores dygtige personale hjælper gerne med gode råd og vejledning til aktiviteter i byen, sightseeing og udlejning af cykler, en service vi kan tilbyde vores hotelgæster på stedet.

Oplev vores fristende morgenmadsbuffet, som er kvalitetsstemplet af det økologiske spisemærke, i vores splinternye morgenmadsrestaurant med både inden- og udendørs siddepladser. Morgenbuffeten serveres fra kl. 05.00 til 10.00 hver dag. 

Receptionen er åben 24/7 og I vores hyggelige bar og lobby har vi et stort udvalg af lækre snacks, mad og drikkevarer. Her er du velkommen til at sidde med din bærbare computer i loungen og gøre brug af vores gratis highspeed fiber wi-fi.

Skal du afholde møde nær Københavns Lufthavn, er Copenhagen Go Hotel et oplagt valg. Hos os får du moderne faciliteter samt gratis parkering. Vi tilbyder mulighed for afholdelse af korte møder, dags- og aftenmøder med forplejning eller blot ren lokaleleje for op til 30 personer.  

Når du overnatter på Copenhagen Go Hotel, er du tæt på Tårnby Station, Bella Center, Den Blå Planet og Royal Arena. Her får du gratis parkering, hurtig og nem adgang til lufthavnen, adgang til moderne mødefaciliteter, atmosfærefyldt lounge og bar, kvalitetssenge, moderne indrettede værelser, gratis highspeed fiber wi-fi, cykeludlejning, baggageopbevaring, vaskeri, og der tilbydes bagageservice til og fra lufthavnen.

Parkering, tidlig morgenmad og mødelokaler

Hos Go Hotels lufthavnshotel har vi bestræbt os på at skabe et hotel i København, hvor det er let at få mødt sine behov som rejsende gæst. Derfor får du naturligvis mulighed for gratis parkering (afhængig af ledigheden under dit ophold) og muligheden for både at checke sent og tidligt ud, så det passer med dine flyafgange. Vores morgenmadsbuffet med et væld af økologiske råvarer åbner allerede kl. 5, så du kan nå at få et næringsrigt måltid, inden du rejser videre.

 

Et lufthavnshotel 5 min fra København

Derudover er vores lufthavnshotel nær København blot 5 minutters rejsetid fra lufthavnen, hvorfor du har kan sove en smule længere, selvom du skal med et tidligt morgenfly. På vores lufthavnshotel i Kastrup giver vi også vores gæster mulighed for at booke mødelokaler i forskellige størrelser, hvortil vi kan tilbyde mødepakker, der inkluderer både mad og forplejning. Dette er også muligt at gøre brug af i forbindelse med en større konference. Gæster til konferencen har naturligvis mulighed for at overnatte eller købe billig parkering, hvis de ikke er gæster på hotellet.

 

Spar penge på parkering og ophold med vores Stay&Fly-tilbud

Med vores Stay&Fly-tilbud får du både en bekvem parkeringsløsning og en god nats søvn. Du får 7 dages gratis parkering, så du kan have ro i sindet, når du skal på ferie eller forretningsrejse. Når du vender tilbage, er din bil klar til at tage dig videre på din rejse. Dette tilbud inkluderer også en overnatning i vores standard dobbeltværelse med morgenmad til 2 personer, så du kan starte dagen udhvilet og klar, blot 5 minutter fra lufthavnene. Brug promokoden STAYFLY for at få adgang til vores Stay&Fly tilbud.

Fabian D

(Translated by Google) Very nice hotel, very good breakfast buffet, location is also great, in 20 minutes in the center, parking included, great! (Original) Sehr schönes Hotel, sehr gutes Frühstücksb…

29-4-2024 03:10:13
Charles Clickner

Great short term airport hotel one stop on metro from CPH. Clean rooms, very good breakfast and attentive staff. I would like to make a special shout-out to Lisa in reception for her professionalism,…

07-6-2024 01:47:22
Jordyn V.

Great value hotel. Was clean and super convenient.

12-5-2024 02:00:06
Anastasia Battle

Super close to the train station. Just a 5 minute walk. The rooms were clean and the bathrooms were nice. Attendant was clear and friendly. The breakfast was a very nice buffet with fruit, fresh bread…

18-5-2024 10:39:34