Online booking

Få en firmaaftale med Herlevs nyistandsatte hotel
Med en firmaaftale kan du benytte vores lækre, 3-stjernede hotel i Herlev til fordelagtige priser. Med aftalen får du en overnatningspakke, så du og dine kollegaer, som måske kommer langvejs fra, har de formelle omstændigheder på det rene. De nyistandsatte værelser er topmoderne, velindrettede og giver derfor rigtig god valuta for pengene.

Hotellet ligger vest for København og er derfor perfekt egnet til virksomheder med ærinder på denne side af byen. Samtidig er det nemt at komme til Københavns centrum med enten bil, S-tog eller bus.

Gratis parkering og forplejning i lange baner
På alle hotellerne kan du som gæst få den perfekte start på dagen med et lækkert udvalg fra vores morgenmadsbuffet. Der er også mulighed for gratis parkering ved hotellet.

Perfekt til møder og konferencer
Skal du holde et møde eller en konference, så er det også muligt på Go Hotel Herlev. Vores lokaler kan både lejes til korte og længerevarende møder. På værelserne, i mødelokalet og på hotellet generelt er der gratis highspeed fiber wi-fi, som sikrer, at I konstant er online. Når du booker en mødepakke, er forplejning og AV-udstyr naturligvis med i aftalen. Det eneste du skal tage stilling til, er derfor, hvornår og hvor længe du vil låne lokalet.

Du har som firmakunde naturligvis også mulighed for at benytte vores øvrige hoteller i København. Dem kan du læse mere om her.

Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til firmaaftaler i København!

Ring og bestil i dag

  • Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 44 94 00 03.
  • For at få et overblik over værelserne kan du læse mere her.
  • Du kan også sende en forespørgsel via vores formular lige herunder.

 

Send forespørgsel

Del: