Ikonisk Østerbro-vartegn

Hotel Østerport er et af Københavns legendariske hoteller beliggende mellem Indre By og Østerbro i København. Gennemsyret af jernbaneområdets ånd og de historiske knogler i bygningen. Velkommen indenfor!

Hotellets rige historie tilføjer et ekstra lag karakter til dit ophold. Oplev modernismens gyldne tidsalder med vores unikke blanding af vintagecharme og moderne bekvemmeligheder. Hotellet blev bygget i 1947 og redesignet af den danske arkitekt Erik Christian Sørensen i 1956. Hotel Østerport har gennemgået mange forandringer gennem årene, men de oprindelige detaljer er stadig bevaret.

Mødelokaler til alle formål

Holdets udebanedag? Stor produktlancering eller en præsentation, du har brug for et lokale til? Lej vores eventlokale, The Boxcar, der er vores unikke møde- og eventlokale. Det ligger godt placeret ved siden af Østerport Station i København, og består af 6 lounger og et stort bestyrelseslokale, som kan lejes separat til team away days og brainstorming-sessioner. Så kom ind og giv motorerne i dit teams kreativitet og succes gas!

Information

Tjek ind/Tjek ud

Du kan tjekke ind kl. 14.00
Tjek ud er kl. 11.00 om formiddagen.

Lufthavnen

I bil tager turen til lufthavnen ca. 30 minutter. Du kan også benytte metro eller regionaltog fra Østerport St. mod Københavns Hovedbanegård og videre til Kastrup Lufthavn (ca. 25 minutter).

Københavns centrum

Go Hotel Østerport ligger ca. 15 minutters kørsel fra centrum. Med S-tog eller regionaltog tager det ca. 10 minutter fra Østerport St. til Københavns Hovedbanegård.

Kreditkort & Betaling

Vi accepterer American Express, Master Card, Visa, Maestro, Dankort, JCB og Union Pay. Betaling foretages altid inden tjek ind. Bemærk at vi forbeholder os retten til at tage et depositum af DKK 2.000 til garanti for opholdet.

Firmaaftale

Vi tilbyder aftaler med fast pris fra 699,- DKK til firmaer. Kontakt cv@go-hotel.com for at få en fordelagtig firmaaftale allerede i dag.

Morgenmad

Vi kan anbefale den lækre morgenmadsbuffet, der serveres fra kl. 6.30-9.30 på hverdage og kl. 7.00-10.30 i weekender og på helligdage.

Fitness

Start din dag i vores fitnesscenter, inden du tager en latte i lobbycaféen. Fitnesscenteret ligger i stueetagen og åbningstiderne er 06.00 til 22.00.

Rygning

Go Hotel Østerport fører en streng ikke-ryger politik på alle værelser og offentlige rum, og alle værelser er ikke-ryger værelser. Rygning på værelset medfører et gebyr på 2.000 kr. som skal betales i receptionen med det samme.

Bagage

Bagage-opbevaring og hjælp til bagage ved forespørgsel i receptionen.

Vaskeri

Go Hotel Østerport tilbyder hjælp til vask og rens. Spørg i receptionen.

Parkering

Der er ikke mulighed for parkering ved hotellet.

Kæledyr

Hund er tilladt mod forudbestilling og tillæg på 275 kr. per dag per hund. Maks. 2 hunde pr. værelse. Der er et begrænset antal værelser, hvor kæledyr er tilladt, så kontakt reception for at høre om der er ledige værelser.

Internet

Der er gratis highspeed fiber Wi-Fi på alle værelser og i offentlige områder. Spørg venligst receptionen for login information.

Reception

Receptionen er bemandet alle dage fra kl. 6.00-00.00.

Privatlivspolitik