Lounges og bestyrelseslokale

Oplev enestående møde- og konferencefaciliteter på Go Hotel Østerport der er centralt placeret nær Østerport Station. Konferencehotellets smukt designede lokaler tilbyder en inspirerende ramme til dit næste møde eller konference. Vi lægger desuden vægt på at tilbyde førsteklasses faciliteter, der understøtter dine behov, og uanset om det er et mindre møde eller en lidt større konference, kan lokalet tilpasses efter dine ønsker.

Lokalet ’The Boxcar’ er vores unikke møde- og eventlokale, der ligger godt placeret ved siden af Østerport Station i København, og består af 6 lounger og et stort bestyrelseslokale, som kan lejes separat til team away days og brainstorming sessioner. Vi har plads til op til 20 personer, så kom ind og giv motorerne i dit teams kreativitet og succes gas!

Service i særklasse

Vi kender også værdien af god mad og god service, når det handler om at skabe et vellykket arrangement. Vores dygtige personale er dedikeret til at levere en fremragende oplevelse for dig og dine kollegaer. 

Overnatning

Efter et veloverstået møde eller et længerevarende arrangement, behøver I ikke at køre hjem. I stedet kan I blive og nyde en god nats søvn. Hotellet og værelserne er en unik blanding af vintage charme og moderne bekvemmeligheder i nyrenoverede værelser. Indretningen er skandinavisk enkelhed med reference til hotellets rige historie fra 2. verdenskrig.

Vi tilbyder mødefaciliteter, frisk frugt, mineralvand, kaffe og te samt en komplet catering-service efter anmodning.

Book dit møde allerede i dag ved at kontakte vores reception på reception@hotelosterport.dk eller tlf.: +45 70 12 46 46

Mødepakker

Lokaleleje

Min. 2 gæster

Kontakt for pris

Pakken indeholder:

Vores mødelokale kan lejes på time- og dagsbasis

Mad og drikke skal købes på hotellet.

 

Tilkøbsmuligheder:

Forplejning fra 45 kr. pr. kuvert inkl. moms