Uanset om du rejser med din familie, er her på forretningsrejse eller bare elsker at se tog, har vi det perfekte sted til dig. Vores værelser er perfekte til familier, og vi er også et hundevenligt hotel, så du kan tage dine pelsede familiemedlemmer med på opholdet. Vi ser frem til at være vært for dig og dine kære!

Priser fra
899 DKK

Sleeper 160

Vores ‘Sleeper 160’ byder på skandinavisk enkelhed med udsigt til byens vidt forgrenede net af cykelstier, der er perfekte til udforskning af byens seværdigheder på en af vores lejecykler. Slap af foran vores fladskærms-TV og fordøj indtrykkene efter dagens sightseeing. Værelset har tilstødende badeværelse, et lille arbejdsbord med stol samt mulighed for at tilberede kaffe og te. Værelset har en 160 cm bred seng og vender væk fra jernbanen.

Priser fra
899 DKK

Sleeper 90/90

Den almindelige ‘Sleeper 90/90’ er det ideelle værelse, hvis du foretrækker at have din side af sengen for dig selv – der nemlig et pænt stykke mellem sengene til at sikre dig denne ret! Udsigten til byens vidt forgrenede net af cykelstier indbyder til udforskning af byens seværdigheder på en af vores lejecykler. Værelset har tilstødende badeværelse, et lille arbejdsbord med stol og fladskærms-TV, så du kan se din yndlingsserie, mens natten sænker sig over byen. Værelset har to senge ved siden af hinanden, der er 90 cm brede og vender væk fra jernbanen.

Priser fra
799 DKK

Railway Sleeper 160

‘Railway Sleeper 160’ kombinerer skandinavisk enkelhed, inspirerende udsigt til jernbanen, tog og træer med moderne bekvemmeligheder som fladskærms-TV og mulighed for at tilberede kaffe og te. Alt hvad du har brug for til den perfekte københavner-get away. Alle værelser har tilstødende badeværelse, et lille arbejdsbord med stol og plads til kuffert og tøj. Værelset har en 160 cm bred seng.

Priser fra
899 DKK

Railway Sleeper Four

Vores rummelige ‘Railway Sleeper Four’ betyder kamp om overkøjen! Værelset har fladskærms-TV, et lille arbejdsbord, plads til bagage og et tilstødende badeværelse. Og sidst, men ikke mindst, et perfekt sted at dyrke trainspotting. Værelset har en 160 cm bred seng og en køjeseng.

Priser fra
799 DKK

Railway Sleeper 90/90

‘Railway Sleeper 90/90’ er det ideelle værelse, hvis du foretrækker at have din side af sengen for dig selv – der nemlig et pænt stykke mellem sengene til at sikre dig denne ret! Værelset giver dig en flot udsigt over jernbanen, så du kan holde dig vågen og spotte tog eller falde i søvn til den behagelige rumlen fra de passerende tog. Alle værelser har tilstødende badeværelse, fladskærms-TV, mulighed for tilberedning af kaffe og te, et lille arbejdsbord med stol og plads til kuffert og tøj. Værelset har to senge ved siden af hinanden, der er 90 cm brede.

Priser fra
699 DKK

Railway Tiny Sleeper

‘Railway Tiny Sleeper’ er værelset til dig, der ønsker at falde i søvn til de beroligende vibrationer fra forbipasserende tog. Nyd en kop aftenkaffe eller -te, mens du kobler af foran vores fladskærms-TV. Værelset har tilstødende badeværelse, et lille arbejdsbord med stol og plads til opbevaring af kuffert og tøj. ‘Railway Tiny Sleeper’ har en 140 cm bred seng. Værelset ligger i stueetagen og vender ud mod jernbanen.