Online booking

Prisvenlige og moderne hoteller med omfattende mødepakker

Ønsker du at byde kunder, samarbejdspartnere, kollegaer eller noget helt fjerde velkommen i moderne mødelokaler til nogle gode dage med forplejning og komfortable overnatninger?

Hos Go Hotels tilbyder vi omfattende mødepakker til grupper. Hos Go Hotel Copenhagen og Go Hotel City finder du store, åbne og lyse mødelokaler. De er således særdeles behagelige at opholde sig i, og de kan huse op til 30 og 100 deltagere. Som en del af konferencepakken inkluderes overnatning, mad og forplejning, fri parkering samt mulighed for at imødekomme særlige ønsker.

Hos Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar hjælper vi dig gerne med mindre møder eller blot lokalet til generalforsamlingen. Vi tilbyder altid friskbrygget kaffe, drikkevarer og snacks i forbindelse med afholdelse af et møde.

Som gæst på alles vores hoteller har du altid adgang til highspeed fiber wi-fi, og på Go Hotel Copenhagen og Go Hotel City kan vi endvidere tilbyde adgang til moderne AV-udstyr.

Vi har stor erfaring i at facilitere møder og konferencer for firmaer og grupper, uanset om dine konference- eller mødedeltagere kommer via tog, bus eller fly, kan de nemt komme til vores hoteller.

Kontakt os i dag for mere information.

En veludført konference kræver planlægning. Vi stiller gerne vores erfaring med mødefacilitering samt overordnet planlægning af konferencer til rådighed for dig, og du er således altid velkommen til at søge gode råd hos os.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne booke en mødepakke, kan du kontakte os på telefon +45 32 52 00 30. Vi ser frem til at tage imod dig og dine gæster.

Send forespørgsel

Del: