Online booking

Billig overnatning med morgenmad i København

Go Hotels-hoteller er din genvej til moderne og budgetvenlige hoteller med centrale lokationer i centrum og ved Kastrup Lufthavn. Hos Go Hotels har vi prioriteret service, komfort og belejlighed højt på alle vores lokationer, og derfor får I naturligvis også mulighed for at tilvælge morgenmad under jeres besøg. Vores morgenmadsbuffet består af friske, lækre råvarer, bagværk og alle de traditionelle retter, der gør en rigtig god morgenmadsbuffet. Bliv klar til en dag i Hovedstadens betagende omgivelser med en god og nærende morgenmad på alle vores hoteller.

 

Billig overnatning I København

Konceptet bag Go Hotels er at skabe prisvenlige overnatningsmuligheder i hele København for både familier, par og solorejsende. Hovedstaden kan ofte blive en dyr fornøjelse, hvad angår indlogering, og vi ønsker med vores hoteller at skabe rum i jeres budget til alt det, I er kommet for at opleve. I kan derfor finde komfortable og moderne indrettet Go Hotel-hoteller på mange attraktive adresser i København til yderst konkurrencedygtige priser. Alle vores hoteller gør det muligt at komme ind i midten af det pulserende byliv på ganske få minutter, og de har dertil alle døgnåbne receptioner med skønne, servicemindede medarbejder. Vores medarbejdere står klar til at give dig gode råd til, hvad du absolut bør opleve, når du er på ophold i Danmarks hovedstad og kan ligeledes hjælpe med at henvise til de bedste transportmuligheder, spisesteder og lignende.

 

Nedenfor kan I læse mere om vores forskellige lokationer og de seværdigheder, de lægger sig op ad, så I kan vælge den ideelle lokation i København til jeres storbyferie.

Overnatning i København Centrum / Vesterbro

Hvis I ønsker billig overnatning midt i København Centrum er Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar det rette match for jer. De historiske hoteller har gennemgået renovationer, der har sikret, at de dækker behovene fra moderne forbrugere, mens vi samtidig har holdt os tro mod den originale bygnings charme. Disse to hoteller ligger på Vesterbro, hvilket er under ét minuts gang fra Københavns Hovedbanegård. Når I vælger et af disse hoteller, har I derfor alle de største seværdigheder lige i baghaven, og I har samtidig hovedbanegården lige ved siden af, så I nemt og hurtigt kan drage ud fra centrum, hvis I ønsker. 

 

Blandt de mange seværdigheder tæt på Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar er blandt andet det pulserende Halmtorvet og Kødbyen, Strøget, Tivoli, Planetariet, Det Ny teater, Husets Teater og et hav af fantastiske barer og spisesteder. Når I overnatter på Hotel Saga eller Hotel Ansgar i København Centrum, får I adgang til en døgnåben reception med servicemindede medarbejdere. Vores medarbejdere kender byen indgående, og de kan derfor også komme med anbefalinger til steder og seværdigheder, som mange turister ikke kender. Kom forbi receptionen, når I vælger overnatning i København Centrum, og hør mere om vores ansattes anbefalinger.

Overnatning på Amager

Amager er en sand Ø-perle lige ved Sjællands Østkyst. Amager er på mange måder helt sin egen, men også en stor del af København og byens betagende atmosfære. Hvis I ønsker at finde overnatning tæt på Royal Arena, Amager Strand eller Islands Brygge, er vores Go Hotel City på Amager det oplagte valg for jer. Derudover er der under 5 kilometer til både Strøget, Nyhavn, Amalienborg Slot og Tivoli, og med en billig overnatning i København på Go Hotel City får I derfor hele byen lige ved hånden.

 

Vores Go Hotel City er med andre ord den perfekte destination for par og familier, der både ønsker at opleve den pulserende bymidte såvel som det mere særegne Amager. Amager har en masse små perler af cafeer, barer, restauranter, som ikke er lige så store trækplastre for turister. I har derfor mulighed for at få skønne, lokale oplevelser, når I overnatter på Go Hotel City. I er også altid velkomne til at komme forbi personalet i receptionen og høre mere om, hvad de anbefaler, at I ser, mens I er i København på ophold.

 

Billig Overnatning nær Kastrup Lufthavn

København er dertil også en populær destination for udlandsturister og en stor del af det internationale erhvervsliv, hvorfor vi har placeret et af vores Hoteller lige ved Kastrup Lufthavn. Go Hotel Copenhagen ligger blot 5 minutter fra Kastrup Lufthavn, tilbyder gratis parkering og åbner dertil for morgenmad allerede kl. 5 for de tidligt rejsende. Go Hotel Copenhagen er derfor en oplagt mulighed for dig, der ønsker at befinde dig tæt på både byen og lufthavnen, så du kan undgå trafik og sove lidt længere på afrejsedagen, men også nemt komme ind til bymidten.  

 

Go Hotel City nær Kastrup Lufthavn ligger blot 2 minutters gang fra Tårnby station, hvor du kan tage toget ind til Københavns Hovedbanegård på blot 10 minutter. Fra Tårnby Station kan du også tage toget til Kastrup Lufthavn på blot 3 minutter. Go Hotel City er derfor en af vores mest attraktive overnatningsmuligheder i København for erhvervsrejsende, der ikke vil gå på kompromis med pris, fleksibilitet og service.

Derfor skal I prioritere overnatning med morgenmad

Når man drager på storbyferie, er det ofte med et ret tætpakket program eller som minimum et ønske om at se så meget som muligt. Det koster naturligvis både penge, tid og energi at nå hele vejen rundt, og derfor kan det være en rigtig god idé at vælge overnatning på et hotel, der tilbyder morgenmad. En morgenmadsbuffet er din garanti for at blive ordentlig mæt, inden dagen starter, og du skal dertil ikke rende rundt i hele byen for at ende med stå i kø hos et brunchsted eller en café, der formentlig også tager flere penge for mindre.

 

Når I allerede har betalt for at have morgenmad inkluderet i jeres overnatning, er der heller ingen overraskelser, hvad angår prisen. I ved, at I hver morgen får adgang til lækker, nærende morgenmad, kaffe og alt andet, hjertet begærer fra morgenstunden, og at I allerede har betalt for dette. I kan derfor nemmere danne jer et overblik over, hvad I har tilbage at bruge på andre seværdigheder og lækre madoplevelser under jeres ophold. Billig overnatning med morgenmad i København bliver derfor hurtigt en win-win-investering for jer, der gerne vil spare tid, penge og energi og fokusere på dagens spændende udflugter.

 

 

Planlæg jeres dag i København under morgenmaden

Morgenstund har guld i mund, som man siger, og det er der mange gode grunde til. En ny dag er startet på jeres tur til København, og I kan under morgenmaden på hotellet ganske stressfrit bruge tiden på at planlægge, hvad den nye dag skal byde på. Mens I benytter jer af en af vores billige hoteller i København, kan I også henvende jer til vores reception for at få inspiration til dagens udflugter. Vores servicemindede personale er tilgængelig døgnet rundt, så kom forbi os efter før eller efter jeres morgenmad og hør mere om, hvad københavnerne kan foreslå at skjulte perler.

 

Vegetar, Veganer, eller allergiker? - Intet problem

På vores hoteller med morgenmad i København sørger vi for, at der er noget til enhver smag. Hvad end du er glutenallergiker, vegetar eller noget tredje, har du masser af muligheder for at finde lækkert og nærende mad til vores morgenmadsbuffet. Hvis der mod forventning skulle være mangler i morgenmadsbuffeten på vores hoteller i København, så ret gerne henvendelse til tjenerne eller skranken. Vores personale vil derefter sørge for, at du får morgenmadsprodukter, som passer dine allergier eller præferencer.

Vores morgenmadsbuffet i København er bred og varieret på samtlige hoteller, og du er derfor garanteret en god oplevelse uanset, hvilket hotel du besøger. Vi garanterer en frisk, nærende og alsidig buffet, så tøv ikke med at inkludere morgenmad i jeres ophold på et vores billige hoteller i København.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til dit ophold, vores morgenmadsbuffet eller dine muligheder for at få mest ud af dine dage i København, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 32 52 00 30 eller mail: contact@go-hotel.com for Go Hotel Copenhagen, city@go-hotel.com for Go Hotel City, booking@sagahotel.dk for Go Hotel Saga eller booking@ansgarhotel.dk for Go Hotel Ansgar. Vores servicemindede personale står klar med gode tips og tricks, så du får en rigtig god tur. Vi glæder os meget til at tage imod dig.

Book dit ophold

Del: