Dansk
Tilbage til Hovedsiden

Go Hotel Saga

Leder du efter den bedste beliggenhed i København? Velkommen til Go Hotel Saga. Hotellet er placeret på det pulserende Vesterbro, kun 100 meter fra Københavns Hovedbanegård.

Hotellet tilbyder 81 værelser i forskellige størrelser, alt fra enkelt-, dobbelt-, 3-personers-, 4-personers-, eller familieværelser med dobbeltseng og separate senge. Hos os kan du altid forvente en god pris, uanset om du vælger standardværelser med private badeværelse eller økonomiværelser med delt bad og toilet på gangen.

Og vi byder selvfølgelig på en lækker morgenmadsbuffet hver dag med økologisk juice, friskbrygget kaffe og boller.

Vores reception er åben hver dag, 24 timer i døgnet. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

Venligst bemærk: Go Hotel Saga har ikke elevator.

Oplev området omkring Hotel Saga

Hotel Saga nær Hovedbanegården giver dig som besøgende uanede muligheder for at opdage Vesterbros lokale barer og hyggekroge samtidig med, at du har adgang til alt fra Rundetårn og Nationalmuseet til Kødbyen og Tivoli på blot få minutter. Du kan altså nyde en friskbrygget kaffe på Hotel Saga og ganske få minutter senere være på vej i Det Gyldne Tårn i hjertet af Tivoli. Hos Hotel Saga sætter vi, foruden at være et billigt hotel nær Hovedbanegården, en stor dyd i at have kompetente medarbejdere i vores døgnbemandede reception, der er klar til at hjælpe jer med at planlægge den perfekte tur rundt i hovedstaden under jeres ophold. Hvad enten I er til fart og adrenalin i Tivoli eller en fascinerende gennemgang af Christiansborg, er Hotel Saga ved Hovedbanegården et perfekt match til jeres ophold.

Centralt beliggende

Morgenmad fra kl. 06:30

15 minutter

P-hus

Gratis highspeed WiFi

Sen check ud

Kun 1 minut fra Københavns hovedbanegård

Blandt Go Hotels attraktive placeringer i København, finder du det ikoniske Hotel Saga – et moderne hotel bygget ind i en ældre, ikonisk bygning, der længe har præget Vesterbros bybillede. Hotel Saga er endnu et af Go Hotels billige hoteller, hvor der er fokus på moderne komfort, tilgængelighed og en omfavnende gæsteoplevelse.

Hotel Saga ligger blot 100 meter på Københavns Hovedbanegård og er placeret midt på det pulserende Vesterbro, hvor man kan både kan opleve små, lokale perler og hovedstadens helt store trækplastre. Go Hotels Hotel Saga er derfor det oplagte valg for dig, der ønsker et prisvenligt hotel nær Hovedbanegården, hvor der er fokus på komfort, adgang til kompetent service og rige muligheder for at opleve alt det bedste, hovedstaden har at byde på.

Hotellet er nyrenoveret i klassisk skandinavisk stil, med sildebensparket gulve og moderne elementer.

 

Overnat et stenkast fra Tivoli

Tivoli er i sandhed et stort trækplaster for København, og det har det været siden portene åbnede første gang i 1843. Med Hotel Saga har vi søgt at give alverdens rejsende mulighed for at få en gæsteoplevelse i særklasse til billige penge, så der netop er frihed og råderum til at opleve alt det, som I oprindeligt kom for at se. Vores hotel i København nær Hovedbanegården tilbyder 81 værelser i forskellige størrelser, hvor både solo-rejsende og større familier kan overnatte billigt i moderne værelser, hygge i vores loungeområder samt nyde en lækker morgenmadsbuffet med et væld af gode råvarer.

Når I har fået spist jer mætte i vores morgenmadsbuffet, kan I fx låne cykler på hotellet til en billig pris, så I har styr på transporten, når I skal ud og, se, smage og prøve København. Hvis I er kommet med bil, får i 25% på parkering i et p-huse centralt placeret inde i byen, så I ikke skal bøvle unødigt med parkering. Der er med andre ord ikke gået på kompromis med noget som helst hos Hotel Saga, selvom vi er et yderst billigt hotel nær Hovedbanegården, Tivoli og resten af Københavns attraktive seværdigheder.

Erik Landervik

A very good location for a train traveller. Friendly staff, nice breakfast and adequate room.

07-01-2023 06:41:36
Gian Luca Forzano

(Translated by Google) Comfortable clean facility close to the station and metro, excellent location to see the whole city on foot, super breakfast, our room had a clean and basic private bathroom. I…

03-11-2022 14:04:53
Witold Nitsze

(Translated by Google) Close to the train station, lots of pubs, but still quiet. Great for one night. Breakfast, staff ok (Original) Blisko dworca, masa knajpek, mimo to cisza. Na jedną noc super. Ś…

30-09-2022 10:16:57
Justyna Jastrzębska

(Translated by Google) Good location, clean. I left my headphones and the hotel took care of packing and handing them over to the courier (at first it was not so easy to communicate, but another gentl…

12-12-2022 19:09:40