Et billigt lufthavnshotel i Kastrup
Hos GO HOTELS COPENHAGEN får du som kunde 'value for money'. Uanset om du er forretningsrejsende, studerende eller rejser sammen i alskens grupper, er vores hotel leveringsdygtigt. Vi har moderne faciliteter, et serviceminded personale og en central beliggenhed i krydslinjen mellem lufthavnen og København Centrum. Du har gode muligheder for transport til og fra hotellet, da busser og toge kører jævnligt fra området. Vi er derfor et attraktivt stop for den, som enten mangler akutte overnatningsmuligheder, de mere koordinerede weekendture eller firmaaftaler.

Pris og kvalitet går hånd i hånd
Vi stræber efter at kunne tilbyde de bedst tænkelige rammer for overnatning og ophold. Af denne grund tilbyder vi velindrettede værelser med privat badeværelse i et væld af størrelser; til familien, vennegruppen, parret eller den enlige overnatter. Der er ydermere mulighed for at rykke dit næste møde, konference eller firmaaftale hen på hotellet, som tilbyder det nødvendige AV-udstyr, gratis og hurtigt Wi-Fi i alle hotellets afdelinger, samt optimale lokalefaciliteter. Oven i det kommer muligheden for at købe mødepakker med forplejning til dit forestående møde.
Som gæst tilbyder vi en sund morgenmad hver morgen fra kl. 05:00, hvor der vil være et bredt udvalg af økologiske produkter. Dette kan købes til en fordelagtig pris og så er det værd at have in mente, at børn under 6 år spiser gratis. 

Book din overnatning allerede i dag
Er der behov for svar på yderligere spørgsmål eller flere informationer i forbindelse med bookning af overnatning, kan du ringe til tlf.: 32 52 00 30 eller besøge hjemmesiden: go-hotel.com. På hjemmesiden finder du tilmed en forespørgselsformular, hvis dette skulle blive nødvendigt. Alternativt kan du sende en mail til følgende mailadresse: contact@go-hotel.com.

Information

Tjek ind/Tjek ud

Du kan tjekke ind kl. 14.00
Tjek ud er kl. 11.00 om formiddagen.

lufthavnen

Fra Tårnby station tager det kun 5 min. til Københavns lufthavn med regionaltoget. Togene kører døgnet rundt, men hvis du har meget bagage kan vi altid bestille en taxa til dig fra receptionen. Prisen til lufthavnen er ca 150-200 kr. med taxa.

Københavns centrum

Fra Tårnby station kan du komme ind til centrum af København på 8 min med regionaltoget.

Bank

Du kan finde en bank og en hæveautomat i gå-afstand fra hotellet (beliggende ved Tårnby station).

Bar

Vi tilbyder et varieret salg af drikkevarer og snacks 24 timer i døgnet i reception.

Cykler

Cykler kan lejes i receptionen for et dagligt gebyr. Husk, at du altid kan tage cyklen med i toget ind til centrum.

Kreditkort & Betaling

Vi accepterer American Express, Master Card, Visa, Maestro, Dankort, JCB og Union Pay. Betaling foretages altid inden check ind. Bemærk at vi forbeholder os retten til at tage et depositum af DKK 2.000 til garanti for opholdet.

Firma Aftale

Vi tilbyder aftaler med fast pris fra 449,-DKK til firmaer, inkl. gratis parkering og Wi-Fi. Kontakt tt@go-hotel.com for at oprette en firmaaftale allerede i dag.

Morgenmad

Nyd vores sunde morgenmad med et bredt udvalg af økologiske produkter hver morgen fra kl. 05:00 for kun 99 kr. Børn under 6 år spiser gratis. Morgenmad serveres hver dag mellem 05.00-10.00.

Facebook

Følg os på Facebook! Vi holder dig opdateret med specielle tilbud og konkurrencer. www.facebook.com/CopenhagenGoHotel

Rygning

Go Hotel Copenhagen fører en streng ikke-ryger politik på alle værelser og offentlige rum, og alle værelser er ikke-ryger værelser. Rygning på værelset medfører et gebyr på 2.000 kr. som skal betales i receptionen med det samme.

Go Hotel kort

Book dit værelse direkte via www.go-hotel.com og vi vil afkrydse et felt pr. overnatning på dit Go Hotel kort. Den 10. overnatning er gratis. Dette kort kan videregives.

Bagage

Du kan opbevare din bagage i vores tyverisikre bagageskabe i underetagen.

Vaskeri

Vi har et selv-service vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse af vores gæster. Kontakt reception for mere info.

Green key & Økologisk spisemærke

Vi arbejder for et bedre miljø! Vi har både Green Key certifikat samt det Økologiske Spisemærke, det betyder at 30-60% af alt vi serverer af både mad og drikkevarer er økologiske.

Parkering

Parkering er gratis, når du bor på Go Hotel. Hvis du ønsker, at parkere din bil uden at overnatte her, betaler du blot via EasyPark-appen. Hvis du ønsker at parkere 7+ dage er prisen 350 kr. pr. uge (kontakt receptionen). Der er desuden ladestander til elbil på hotellets parkeringsplads. Bemærk at muligheden for parkering er baseret på ledighed, og at vi hverken kan garantere eller reservere pladser. Vi har således ikke ansvar for, om der er ledige pladser.

Sen udtjekning

Vil du gerne sove længe eller har du en sen flyforbindelse? Kontakt receptionen for sen udtjekning til kl. 13:00 for blot 75 kr.

Mistet ejendom

Kontakt venligst receptionen som er bemandet 24 timer i døgnet.

Bagage opbevaring

Du kan opbevare din bagage i vores tyverisikre bagageskabe i underetagen. Kontakt receptionen for hjælp.

Kæledyr

Dine kæledyr er velkomne. Det koster et gebyr på 100 kr. pr. kæledyr pr. nat.

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at efterlade dit kæledyr alene på værelset under opholdet.

Internet

Der er gratis highspeed fiber WiFi på alle værelser og i offentlige områder. Spørg venligst receptionen for login information.

Grupper

Venligst kontakt groups@go-hotel.com for at booke grupper ind til en fordelagtig gruppepris.

Restaurant

Go Hotel har netop åbnet egen lækker morgenmadsrestaurant. Desuden ligger Go Hotel blot 5 minutter fra Københavns Lufthavns mange madtilbud og lige ved siden af Lanes and Lounges Restaurant.

Læger

Kontakt venligst receptionen for information.

Veksling af valuta

I receptionen kan der veksles fra udenlandsk valuta til danske kroner. Vi opkræver et gebyr på 10 % af det vekslede beløb. Vi kan veksle små beløb af euro, dollars samt svenske og norske kroner.

Information om København

Vores team i receptionen står til rådighed for at besvare spørgsmål. Der kan også findes kort over byen og brochurer om aktiviteter og seværdigheder i København.

Reception

Receptionen er bemandet 24 timer I døgnet. Tøv endelig ikke med at kontakte os ved spørgsmål eller bekymringer. I receptionen kan du også låne hårtørrer og strygejern for 200 kr. i depositum pr. del (afhænger af rådighed).

Transport

I receptionen kan der bestilles taxi. Toget kører jævnligt fra Tårnby station i retning mod Københavns Hovedbanegård (10 min. rejsetid) og til Københavns Lufthavn (5 min. rejsetid)

Park og naturområder

Naturcenter Amager ligger 1.5 km fra hotellet.

Strand med blåt flag

Den nærmeste strand med blåt flag er Vallensbæk strand 18 km fra hotellet. Derudover ligger den prisvindende Amager Strandpark blot ligger 4.5 km væk.

Genbrug

For at genbruge papir, batterier, hård og blød plastic (PVC), aflever det venligt i receptionen.

Privatlivspolitik