Go Hotel Herlev

Velkommen til et moderne 3-stjernet city hotel!

Go Hotel Herlev, der tidligere hed Herlev Kro & Hotel, er Go Hotels nyeste skud på stammen. Vi har istandsat værelserne fra øverst til nederst, så vi nu kan tilbyde endnu mere komfort og forkælelse til vores gæster. Hotellet har 56 værelser, der er indrettet med moderne og nordisk enkelhed.

Vi tilbyder alt fra deluxe og superior-værelser til familieværelser i flere størrelser, og du kan vælge mellem dobbeltsenge eller enkeltsenge. Vi serverer selvfølgelig også en god og lækker morgenbuffet, og der er gratis parkering ved hotellet.

20 minutter fra centrum

Morgenmad fra kl. 06:30

Mulighed for parkering

Gratis highspeed WiFi

Selskabslokaler

Sen check ud

Herlevs nye 3-stjernede hotel

Go Hotel Herlev er det oplagte valg, hvis du ønsker overnatning vest for København. Vi har totalistandsat det velkendte Herlev Kro & Hotel, så det fortsat kan fungere som egnens foretrukne overnatningssted samt midtpunkt for festlige lejligheder. Der er ved istandsættelsen taget hensyn til hotellets mangeårige historie samtidig med, at værelserne nu fremstår i en flot og enkel nordisk stil.

Alle værelser har fladskærms-tv, wi-fi, arbejdsbord, elkedel, garderobe og minikøleskab og eget badeværelse.
Vi tilbyder alt fra standardværelser, superiorværelser, luksusværelser samt familieværelser og en lejlighed.
Vi kan også anbefale den lækre morgenmadsbuffet, der serveres fra kl. 6.30-9.30 på hverdage, kl. 7.30-10.00 lørdage samt 8-10.30 om søndagen.
Der er desuden gratis parkering ved hotellet, og det er tilladt at medbringe hund mod et gebyr.

 

Skal du holde en fest eller markere en vigtig begivenhed?

Go Hotel Herlev er også det oplagte sted at tilbringe en festlig aften, da vi har flere selskabslokaler, der lejes ud til alt fra bryllupper og konfirmationer til fødselsdage og andre store begivenheder.

Mindehøjtideligheder er også en type begivenhed, hvor Go Hotel Herlev har mange års erfaring.

Go Hotel Ansgar byder velkommen i centrum af København

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.

Hotellets 83 moderne indrettede værelser er opført i skandinavisk stil og i den lækre gårdhave i tilknytning til hotellet, nyder gæsterne deres morgenmad eller et glas fra baren i de lune aftner. Som gæst på hotellet kan man desuden altid føle sig sikker og i gode hænder med 24 timers bemanding i receptionen.

Unik placering

Go Hotel Ansgar har til huse i en imponerende bygning fra 1880érne og er centralt beliggende i en stille ensrettet gade. Dette hyggelige hotel ligger blot 3 minutters gang fra Hovedbanegården, DGI-Svømmehallen, tæt på Strøget, Tivoli, og det trendy ”kødbyen” kvarter. Uden for hotellets hoveddør er et væld af muligheder, der byder på en fremragende blanding af butikker, restauranter, natteliv og kulturelle seværdigheder.

 

Faciliteter
Gæster på hotellet kan benytte den gratis wifi så dagens arbejde kan klares. Fra hotellets reception, er det muligt købe drikkevarer, friskmalet kaffe, leje cykler, eller købe vasketid til vaskerummet.

Book i dag – optimalt for dem som vil have en skøn overnatning midt i centrum

Ønsker du mere information eller svar på yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på tlf.: 32 52 00 30. For at få et overblik over værelserne kan du tilgå vores hjemmeside: go-hotel.com. Vi tilstræber at være din foretrukne løsning, når det kommer til overnatning i København.

Paul “PaulsBeenThere.com” Perusse

Small hotel a block away from Copenhagen Central, great staff good breakfast. Rooms are on the smaller side, but bigger than the Moxy Vienna 😁 If you are looking for a decent room in Copenhagen, thi…

23-04-2024 19:41:24
Lucy Isabel

A great hotel. Spotlessly clean and modern, well furnished rooms. Not too expensive. Great location though a little bit dodgier than the rest of Copenhagen, especially at night. Staff couldn’t be frie…

09-07-2024 19:56:03
Ann

Rooms are clean and daily room cleaning are provided. Coffee , tea and kettle provided. Plugs are plentiful. There is a free baggage room for those needing to leave their baggage before check in or ev…

20-05-2024 14:04:49
Diamantino Mochao

(Translated by Google) Location well located next to the Copenhagen Central Train Station and Metro. (Original) Local bem localizado ao lado da Central de comboios e Metro de Copenhaga.

09-06-2024 06:04:26