Online booking

Møde hos Go Hotels

Konferencer & møder i København, tæt på centrum og Københavns lufthavn

Go Hotels er det sikre valg hvis du skal afholde møder i København, tæt på centrum eller Københavns Lufthavn. Hos os får du effektive møder i moderne faciliteter uden at betale en formue for dem. Dertil er det muligt at tilkøbe overnatning i forbindelse med mødet eller konferencen. Hos Go Hotel City & Go Hotel Copenhagen råder vi over lokaler med kapacitet fra 2 til 30 personer, ideel til konferencer.

Lokalerne er udstyret med nyt AV-udstyr og gode præsentations faciliteter. Vores mødepakker kan imødekomme de fleste behov uanset om du skal bruge lokalet i 4, 8, eller 24 timer. Vi kan naturligvis levere yderligere forplejning på bestilling. Der er også mulighed for at vælge mødepakker hvor der vil blive serveret frokost, som laves af vores kyndige kokke, og hvor forfriskninger så som kaffe, te, kakao og frugt være tilgængeligt til mødet. Dagen kan afsluttes med aftensmad og drinks i hotellets restaurant.

Hos Go Hotel Saga & Go Hotel Ansgar på Vesterbro er der også muligt at leje lokale for mindre møder. Her kan du også få forfriskninger til mødet så som friskbrygget kaffe, te, kakao og frugt. Hvis du har særlige ønsker, kontakt endelig vores reception så hjælper vi dig.

Alle vores hoteller i København har gode parkeringsforhold og er nemme at komme til med offentlig transport. Vi tilbyder gratis parkering på Go Hotel Copenhagen. På Go Hotel City tilbyder vi parkeringspladser af 100 DKK,-/døgn. Vi arbejder også sammen med P-hus i forbindelse med Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar, der du får 25% rabat hvis du henvender dig i receptionen.

Book et mødelokale allerede i dag

For mere information kontakt os på tlf.: 32 52 00 30 eller på email. Vi står klar og glæder os til at byde jer velkommen!

Priser fra
449 DKK

Go Hotel Copenhagen

Go Hotel Copenhagen er et ideelt sted at overnatte, når du rejser som gruppe. Hvad enten du er på studietur eller på forretningsrejse er du som kunde kun få kilometer væk fra Københavns Centrum og lufthavnen.

Priser fra
499 DKK

Go Hotel City

Go Hotel City er med sin placering centralt i København S, tæt på Amager strandpark, Metro og city, et godt udgangspunkt for grupper som vil udforske centrum af København og som samtidig kan opleve de mange muligheder stranden giver.

Priser fra
450 DKK

Go Hotel Saga

Hos Go Hotel Saga får du altid en venlig service, hvor personalet er klar til at hjælpe med gæsternes spørgsmål og komme med gode forslag til byens seværdigheder. På Go Hotel Saga, er der mange forskellige slags værelsestyper, alt fra enkeltværelser, dobbelt værelser og flersengs værelser til store familier eller grupper. Her tilbydes værelser med privat badeværelse eller bad og toilet på gangen. Go Hotel Saga er hotellet for dem der ønsker ”value for money”.

Priser fra
530 DKK

Go Hotel Ansgar

Hvad enten du er i København som turist eller i forretnings øjemed, kan Go Hotel Ansgar byde på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. Hotellets servicemindede personale vil kunne guide dig til gode oplevelse, hvad enten det er forfriskninger på en af de hyggelige cafeer i det trendy København eller det attraktive restaurations- og natteliv i kødbyen. Med placeringen, er der nem adgang til Tivoli og alle de skønne sightseeingsmuligheder i centrum af København.